2010. június 12.

Supernatural: The Animation

0 hozzászólás
A japánok ráharaptak az amerikai sorozatokra, ez már több éve egy exponenciálisan növekvő tendencia, viszont az egy teljesen új dolog számomra, hogy a magukévá is akarják tenni.
Persze csak úgy japánosan történik ez a Supernaturellel is, ami sokunk szívébe belopta magát 5 fenomenális évadjával, a nagyszerű karakterekkel és izgalmas történetével.


Odaát úgy gondolták maga az alapkoncepció tökéletesen beleillik egy anime világába, ami a túlvilágból átszabadult démonokkal való küzdelmet illeti, így akadály nélkül átültethető.
A produkción a MADHOUSE Company munkálkodik, aki olyan sorozatokat szállítottak már nekünk, mint a Death Note, vagy a Vampire Hunter D.
Az első évad 22 részes lesz és Japánban 2011 január 12.-én kezd el megjelenni DVD-n és Blue-Ray-en.
Az első etupot háromfelé nyírbászolják, így az első 2 rész január 12.-én a 3-12.-részek a Box-1-ben, február 2-án, majd a Box-2 a 13-22. részekkel, április 12.-én érkezik a boltok polcaira.


Az első évad a valós sorozat első 2 évadjából szemezget és a legjobb részeket helyezi át animés környezetbe, illetve nagyobb hangsúlyt fektetnek pár mellékszereplőre, több betekintést nyerhetünk a főhősök gyerekkorába és egyébb olyan történetszálakat is meg fognak bolygatni, amikről eddig nem nagyon volt szó.
A szinkront az eredeti sorozat szereplői fogják biztosítani, a grafikai megvalósításról még nem esett szó.
Eric Kripke itt is készítőként lesz feltüntetve, de a munkálatokból, már nem veszi ki a részét.
Én mindenesetre kíváncsian várom, sőt megkockáztatom, hogy rajongóknak kötelező lesz, hiszen ezzel meg van az esély rá, hogy ne vesszen el eme csodálatos univerzum a süllyesztőben, még ha a 6. évad készülőben is van.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése