2011. március 8.

Charlie Sheen: Bye,bye Two and a Half Man

0 hozzászólás
A mai napon hivatalosan is lezárult a Charlie Sheen akta. Az utóbbi hetek legnagyobb bulvár és média híre Charlie Sheen kirohanásai voltak, amit aztán azonnal követett is a Warner Bros. megbotránkozása és Charlie Sheen lapátra tétele. Az ügy hátterével most nem foglalkoznánk, arra ott van a rengeteg média oldal, ami ennél sokkal érdekesebb, hogy a fickóból mostanra mém (meme) lett, a net tele van az ökörségeivel, róla készült videókkal, képekkel, paródiákkal. Ebből szemezgetünk most egy kicsit, a tovább után, sok-sok videóval.
A Winning parfum Jimmy Fallon konstállációja, az egyik amerikai esti showt vezető ürgéé. A célpont ki más lenne, mint a jó öreg Sheen.


A késő esti showt vezető Craig Ferguson, aki mellesleg szerintem a leghumorosabb pali a világon, úgy találta inkább nem vesz részt a Sheen ellen indult - megjegyzem saját maga által elkezdett - lejárató kampányban, és nem csinál viccet a paliból. Ezen mégis többet nevettem, mint az összes többin.


A Funny or Die is beszállt a buliba (ők ne tették volna), és Charlie Sheen szerepére tartottak válogatót. Jerry O'Connel a Sliders sztárja az alany. Naggyon jó!


A tajvani tévések sem voltak restek, egy animációban regélik el a Sheen körüli botrányokat.


A legutolsó videóban pedig maga Charlie játszik a Call of Duty: Black Ops játékban, ahol természetesen nyer. Mint mindig.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése