2010. október 19.

Szolgálati közlemény féleség

2 hozzászólás
Ahogyan észlelhettétek az utóbbi időben, az oldal pofozgatása folyamatosan zajlott. Ez többnyire az én elképzeléseim és a többiek hallgatólagos beleegyezésével történt meg. Mostanra tekinthetjük befejezettnek, mind az oldal dizájnját, mind a behelyezett régi és új oldalelemeket. Remélem elnyeri a tetszéseteket a hét képe, (ahová várjuk az általatok beküldött képeket is, illetve a képre kattintva nagy méretben le is tölthetitek az adott képet), ahogyan a Top 5 bejegyzést tartalmazó box is, amely alapján tájékozódhattok, mely posztok voltak az utolsó hét napban a legnépszerűbbek. A Linkparádé elemei között a feltüntetett oldalak folyamatosan frissülő bejegyzéseit láthatjátok. Próbáltuk a címkék tárházát is bővíteni, itt bármilyen korábbi bejegyzést megtalálhattok az oldalon az adott témában. Mint már mondtam a változtatások befejeződtek, az oldal sokat mostanában már nem fog változni, az elképzeléseiteket, hozzászólásaitokat ennek a posztnak a kommentjei közé vessétek. 

Ennek a posztnak az érdemi része mégsem ez, hiszen nagyobb megemlékezésre még nem volt időm az új szerkesztőkkel kapcsolatban. Hadd tegyem most ezt meg. Minden kedves szerkesztőt üdvözlök a Random cuccok-on és kellemes blogolást kívánok nekik. Sorolva a neveket: 

Azure, aki a napokban érkezett csak és aki játékokról, technikai újdonságokról fog nekünk beszámolni. 
DreamCatcher, aki már lassan egy hónapja öregbíti a site-ot és szállítja nekünk továbbra is a jobbnál jobb zenéket.
Goston, aki DreamCatchert igyekszik kiegészíteni zenei téren, emellett megpróbálja saját ízlését is a műfajon belül becsempészni a blog bugyraiba, és nem utolsó sorban játékkal kapcsolatos kritikák is érkeznek majd tőle.
Reaper, aki hasonlóan hozzám erős időhiányban szenved, de tőle érkeznek majd különböző filmkritikák.
Utoljára, de nem utolsó sorban ther, aki az oldal design-jának felelős szerkesztője, ő a technikai oldalt erősíti.

Jómagamat is beleértve, ahogy látjátok már 5-en, 6-an vagyunk, így minden nap számíthattok valamire innen-onnan, így érdemes felnézni ide napi rendszerességgel. 
A csinosítgatáshoz tartozik az is, hogy a főoldal melletti szerzők-kapcsolat oldal létrejött. Itt megtalálhatjátok majd szépen lassan mindenki elérhetőségét, illetve egy "komolyabb" bemutatkozást a szerkesztők részéről.
Végül nem maradt más hátra, mint minden kedves olvasónak kellemes olvasgatást és időtöltést kívánni a blogon, a  Random cuccok teljes stábjának nevében. 

2 hozzászólás:

Megjegyzés küldése