2010. október 19.

Zene szórakozáshoz

1 hozzászólás
Csak hogy ne maradjatok zene nélkül ma egy rendhagyó bejegyzéssel egyből 2 számot is megosztanék veletek. Keresgélés közben akadtam az általam annyira nem ismert Far East Movement nevű bandára. A banda amerikai székhelyű, pontosabban Los Angeles. Négy tagjából mindegyik valamilyen kisebbséghez tartozik, akad közöttük japán, kínai, koreai és fillipínó származású is. Stílusukat tekintve elég érdekesek, ugyanis magukat electro hop és electronic dance rap kategóriába sorolják.
Ha valakinek esetleg ismerősen csengene a nevük, nem kell meglepődni ugyanis az első számuk, amit itt meghallgathattok az nem máshol, mint a The Fast and The Furious: Tokyo Drift című nagysikerű filmben csendült fel. Ezután pedig nem volt megállás, sorra jöttek a felkérések, igaz nem filmekhez, hanem csak sorozatokhoz, de nem akármilyen sorozatoknak szolgáltatják a mai napig a zenei aláfestést Ilyen sorozat többek között a CSI: Miami, CSI: NY, Entourage.
Második számuk pedig a Like A G6, amiben a The Cataracs és Dev működött közre. A számnak akkora sikere lett, hogy megjelenését követően nem sokkal második helyre kerültek a Billboard Hot 100-as toplistáján, ami az amerikai kislemezek ranglistája és természetesen az iTunes-n is hatalmas letöltési számokat produkált.
De nem is szaporítom tovább a szavakat, jöjjön a beígért 2 szám. Az első a "Round and Round" címre hallgat, a második pedig, mint ahogy már észrevettétek a "Like A G6".
Jó szórakozást!!!!



1 hozzászólás:

Megjegyzés küldése