2011. január 7.

2010: évértékelés

1 hozzászólás
Először is Boldog új évet minden kedves olvasónak, a teljes szerkesztőség nevében. Elröppent 2010, úgy, hogy észre sem vettük. A blog is egy új évbe lépett, hiszen 2010 márciusában lépett elő az internet ingoványából, - hozzá kell tenni - akkor még aertemisblog néven, és egyedüli szerkesztőként ténykedtem. Akkori elképzeléseim egészen mások voltak, de sokminden közbeszólt, és ahogy az szokott lenni, minden máshogy alakult. Három hónap elteltével sikerült a Geekz blogon elhelyezkednem, mint sorozatokkal foglalkozó szakbarbár, de mostanra szinte már minden területen kipróbálhattam magam, amit csak bele lehet szuszakolni a "geek" kategóriába. Hat hónap elteltével muszáj volt segítséget kérnem, mivel nem bírtam már az iramot, és meg kellett találnom az egyensúlyt is a két blog között. Számos jó barátom érkezett a szerkesztőségbe, akik megpróbálták színesebbé és sűrűbbé varázsolni a már stílusában és nevében is megváltozott Random cuccok-at. Sorozat és könyv kritikáimat száműztem a Geekz-re, míg indítottam egy filmes naplót, ahol nagyon(!) röviden szólok fel, illetve le filmeket. A Random cuccok így megmaradt a feelgood anyagoknak, a remek(!?) mainstream zenének, és az internet összes megtalálható mém-jének gyűjtőhelyéül. 
És akkor egy kis statisztika:

Eddig 406 bejegyzés született, ami nem sok, de tekintve a rengeteg elhanyagoltságot, még így is bőven jut minden napra másfél poszt, ami nem rossz eredmény. A mai napig 6394 oldalmegtekintést produkáltatok. A legnézettebb bejegyzés a Human Centipede posztunk lett, a második a Red Bull buszszörf, amire egyben a legtöbben is kerestetek rá a Google keresőjében. Megnyugtató látni, hogy legtöbben Google Chrome-ot használtok a böngészéshez, illetve jelentős számban látogatjátok az oldalam iPhone-ről vagy éppen Mac-ről. 

A következő évre tett ígéretem szerint, többet fogok foglalkozni a Random cuccokkal és megpróbálom seggbe rugdalni a többieket is. A célunk? Egy szó: szórakoztatni

1 hozzászólás:

Megjegyzés küldése