2011. január 30.

Impresszum

0 hozzászólás
Artemis: Hivatásos geek, a szó legjobb és legrosszabb értelmében is. Szenvedélye a sorozatok, és addig nem nyugszik amíg másokkal is meg nem szeretteti azokat. Főállását tekintve egyetemista. Szabadidejében ha teheti sokat olvas vagy szeretett barátnőjét kergetve az őrületbe, talál rá valamely, egy általa eddig ismeretlen sorozat titkos gyönyöreire. Jelen blogon kívül előszeretettel publikál még a Geekz-re, ahova úgyszintén megéri ellátogatni.

e-mail cím: aertemis@gmail.com

DreamCatcher: Főállású semmittevő. Legtöbbször egész nap ki se mozdul a szobából és így napokat tölt el mindenféle zenék és játékok meghallgatásával/kipróbálásával. Ez az első blog ahova ír, és eddig az egyetlen is. Zenei mindenevő, mindent meghallgat ha épp olyan a hangulata. De azért a leginkább preferált zenei stílusok a következők: dnb, dubstep és metál minden mennyiségben.

e-levél: pivnyikd@gmail.com Ide jöhet midenféle zene, amiről bárki is úgy gondolja, hogy jó. Aztán még lehet írok is róla pár sort.

Reaper: Idő és témahiányos, első blogbabekapcsolódós, filmnézős és humorkeresős, gondolkodós és nemgondolkodós, tapasztalatlan, de legfőképp nyitott bármire, átlagos useres. ^^
Ez lennék én, szabadidőmben gitározok, rengeteget filmezek és játszok.
A jövőben tőlem kritikákat várhattok egy átlaguser szemszögéből, ajánlókat, valamint képeket.

A munkám könnyítése érdekében, szivesen várom leveleiteket a kukac_kukac@hotmail.com címre.
Bátran küldhettek vicces videókat, trailereket vagy képeket!
HF R34D1N' 0uR bl0g k thx bai ((:

Azure:

Goston: Jelenleg idő és stabil internet hiányban szenvedő, Angliában "élő" jómunkásember. Első és egyetlen blog ahova ír. Az internet leggagyibb baromságaira is nyitott, így ha Artemis nem figyelne könnyedén puruttya szintre süllyedne/emelkedne (ki-ki véleménye szerint:D) az oldal. Ezen felül ha komoly pillanatában gép előtt találja magát, esetleg még korrekt zene/játék kritikát is tud írni (ez még nem bizonyított).
Ha zene, akkor d'nb, dubstep, break/breakbeat, trance, electro, techno, populáris discotöltelék zene zömmel...
Ha  számítógépes játék, akkor fps, tps, stratégia, foci, kaland és szerepjáték.
Ezeken felül nyomon követ pár sorozatot, aktív filmnéző, szereti a társasjátékokat, néha olvas is azé:D.
És még kérdezik miért nem írok aktívan xd.

e-mail: ghooston@gmail.com

Morife: Tág zenei befogadó képességgel áldották meg. A jazz zenétől kezdve a hip-hop muzsikán át a metál minden alfajáig meghallgat és elemez mindent. (Bár többségben a metal lesz terítéken.)

ther: Tiszteletbeli szerkesztő és mindenkori dizájn és html felelős.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése