2010. november 18.

Dubstep, ahogy a nők csinálják

2 hozzászólás
Halihó hosszú idő után ismét jelentkezek, és ennek örömére egy igencsak kellemes muzsikát osztok meg veletek. Mostanság valamiért nagyon megfogott az a fajta stílus, amikor egy női énekes hangja csendül fel egy dubstep vagy dnb szám alatt. Így mára Katy B első számát mutatom be, ami egyszerűen zseniális.
Katy B egy angol dubstep, rnb, funky house és UK garage énekes. Igen ilyen sok oldalú és igencsak tehetséges, és ha tekintetbe vesszük, hogy meg csak 20 éves, igencsak nagy jövő áll előtte.
Első single dalát a Rinse FM-n hallhattuk és nem más volt a producer, mint a Magnetic Man-ből ismert Benga. Ezen kívül még közreműködött Ms Dynamite és a Magnetic Man egy-egy számánál.
A szám amit ma hallhattok, az pedig az első single dala, a Katy On A Mission. Maga szám instrumental része is teljesen rendben van, de ha ehhez még hozzá adjuk Katy B lágyan simogató hangját egy olyan zenét kapunk, amit bármikor lehet hallgatni, bulizás előtt vagy akár elalváshoz is tökéletes.
Tehát a tovább után meg lehet bizonyosodni, hogy igen csak nagyszerű zenére van szó. És mivel egy angol előadóról van szó így természetesen, amint lehetőségem adódik Angliában akár egyik koncertjéről is tartok majd egy hosszabb értekezést, mert ugye élőben azért csak élvezetesebb.
Jó zenehallgatást és szórakozást!!!!

2 hozzászólás:

Megjegyzés küldése