2010. augusztus 19.

Fuck Me, Ray Bradbury

0 hozzászólás

Ray Bradbury nemrégiben tett pár elég furcsa nyilatkozatot a társadalmunk internet korcsosulására a technológia elhatalmasodására felettünk, illetve kifogásolta az USA űrprojektjét. Szerinte azonnal el kellene kezdenünk a Holdat kolonizálni, azután pedig a Marsot megcélozni, mert ez az egyetlen esélyünk a túlélésre.
"Be kellett volna jelentenie, hogy vissza kell mennünk a Holdra. Sohasem kellett volna elmennünk onnan. A Holdra kell mennünk és kiépítenünk egy bázist, hogy rakétát lőjünk fel a Marsra, aztán a Marsra kell mennünk és gyarmatosítanunk a Marsot. Aztán, ha ezt megtettük, örökké fogunk élni"-nyilatkozta a sci-fi fenomén.
Az író augusztus 22.-én ünnepli 90. születésnapját, nyilatkozata eléggé megosztotta az embereket én mégis úgy vélem tökéletesen igaza van. 
Posztom aprópója mégis az a tovább után megtekinhető videó, amiben elég nyíltan önti dalba érzelmeit az írócsoda iránt egy lány. Ennél korunkhoz illőbben nem is lehetett volna tisztelegni, egy olyan ember előtt, akinek elsőként köszönhetjük azt, hogy a tudományos-fantasztikus irodalom nem egyenlő a ponyvával.
Enjoy it.

    

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése