2010. augusztus 16.

Top 10 mizéria

0 hozzászólás
Az utóbbi időben azon törtem az agyam milyen rovatokba kezdjek amivel sikerülne megörvendeztetni a nagyérdeműt. A visszajelzések hatására döntöttem, hogy elkezdek listázgatni. Összegyűjtöm az eddig életem során látott és már sokak által méltatott, olvasott filmeket, könyveket és precíz 10-es listákba rendezem őket. Miért jó ez? Ahogy mindennel kapcsolatban, itt is el lehet mondani, hogy van előnye és hátránya is a dolognak. Az olvasókat be lehet rángatni egy ringlispílbe, amiből nincs menekvés, tudni akarod mi lesz az első. Legalábbis nagyon remélem. A másik dolog, csekély olvasótáborom aktivizálása. Jöhetnek a ti 10-es listáitok, mit hova raknátok, régi élmények etc. A hátulütő pedig mindennél egyszerűbb. Jön majd mindenfelől a korbácsolás, ezmi, hogygondoltad, nemérteszhozzá etc.
Remélem ennek elejét tudom venni azzal, hogy előre leszögezem ez egy szubjektív rangsorolása lesz az általam látott eddig összes filmnek és próbálom majd a negatív visszhangot egy "futottak még" szekcióval kielégíteni. 
A rovattal minden nap igyekszem jelentkezni, az első kiszemeltem a "10 legjobb sci-fi filmem", talán egyben a legnehezebb feladat is számomra, de erről majd a továbbiakban.     

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése