2010. június 15.

Apróbb és nagyobb módosítások II.

0 hozzászólás

Összeforrasztottam végre a Google, Feedburner nevezetű alkalmazását a blogommal.
Ezáltal lehetővé téve nektek azt, hogy akármilyen típusű hírolvasó/hírkövető rendszerbe,
alkalmazásba, mindenféle probláma nélkül be tudjátok illeszteni a blogomat.
Erre több lehetőségeket is van.
Az egyik ami, eddig is rendelkezésetekre állt, a jobb felső sarokban lévő RSS ikonra való kattintás. Most azonban egy sokkal letisztultabb formátumot láthattok, ahol tetszésetek szerint válogathattak a különböző opciók közül.
Az alábbi linken is elérhetitek ezt az oldalt:

A másik lehetőség azok számára nyújt lehetőséget, akik nem használnak ilyesfajta programokat, ez pedig az e-mail cím alapján történő feliratkozás. Ismét a jobb oldalon kell keresni és oda kattolni. Pofonegyszerű az egész, megadod az e-mail címed és ezentúl ha új poszt kerül ki a blogra, azt te megkapod e-mailben.
A következő linkre kattintva is megteheted ezt:

Aki eddig valamilyen formában követte a blogomat RSS olvasóval, azokat is megkérném, hogy iratkozzanak át az új feed-re, mivel így a legegyszerűbb számomra, olvasóim követése (naponta hányan látogatnak el hozzám, melyik poszt mutat nagyobb érdeklődést etc...).
Ezen kívül több szolgáltatással is jár ez a kis átalakítás. Minden hír alján, ami megjelenik egy RSS olvasóban van lehetőség e-mailben elküldeni azonnal, nekem küldeni róla e-mailt, facebook-on megosztani, Google Buzz integráció, kommentelés.
Remélem kedvetekre válik, addig is mindenki kísérje figyelemmel a Kiemelt rovatok szekciót, oldalt, mivel ha valami változtatásra kerül ott fel fogom tüntetni, hogy frissült a poszt, ahogy tettem ezt eddig is.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése