2010. június 16.

Walking Dead - képregény zombik a TV-ben

0 hozzászólás
A Walking Dead, egy méltán népszerű képregény a tengerentúlról, amire az AMC csatorna fejesei végre rábólinottak, hogy rendben csináljuk meg belőle a TV történelem második (volt egy 5 részes angol minisorozat Dead Set néven), zombis sorozatát. 
A képregény tényleg nagyon jó és ha csak 50%-ot képes átültetni abból a feelingből, amit ad, akkor biztos sikeres lesz, az pedig nem kérdés, hogy nézni fogom.
A rendezőn előreláthatólag nem fog múlni, mivel Frank Darabont vállalta a tető alá hozását, akinek a nevéhez olyan filmek tartoznak, mint a Halálsoron, Remény rabjai, vagy a Köd.
Az első évad 6 részből fog állni a forgatás most is zajlik, bemutató október 22.-én.



Előzetes sajnos még nincs (amint lesz pakolom is ki), de van egy videó, amiben meg lehet nézni miként tanítják meg a sorozatban lévő statisztáknak, szereplőknek, hogyan kell zombiként viselkedni, effektíve egy zombisuli működik a kulisszák mögött.
A werkfilmet meg lehet tekinteni a tovább után, egy halom promóképpel (mind zombis!), illetve az alábbi képen a sorozat főszereplője látható, Rick Grimes sheriff, aki egy hosszú kómából felébredve találja magát a zombik uralta világban.





És a zombisuli:

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése