2010. június 17.

Criminal Minds (Gyilkos elmék) röpkék

0 hozzászólás

Az első egy amolyan pótlás a CBS részéről hiszen a Criminal Minds spinoffjának eddig nem volt címe. Nemrég pótolták ezt a hiányt, a kistestvér a Criminal Minds: Suspect Behavior címet kapta.
Aki lemaradt volna, annak itt az írásom a pilotról, röviden egy új csapat fogja a deviáns állat sorozatgyilkosokat üldözni.
A másik egy elég rossz hír, hiszen a CBS fejeseinek kezd sokba kerülni a jövőre 6. évadját taposó Gyilkos elmék, így spórolás címén a csatorna meg akar válni az egyik főszereplőtől.









Nevezetesen A.J Cook-tól, mindenki kedvenc J.J-jétől. Ha még ez nem lenne elég, Paget Brewster-el egy olyan szerződést irattak alá, amiben vállalja, hogy mostantól egyfajta mellékszereplő lesz. Ez így mínusz két csaj tudom és baromira sajnálom, mert azt is tudom, mi van a háttérben.
Az sem tud vigasztalni, hogy elindul a spinoff, illetve hogy J.J-nek az volt a kérése, hogy kapjon külön lezárást, amivel úgymond el tud köszönni a rajongóktól. Szóval nem fognak eltűnni csak úgy hipp-hopp hanem lesz normális történet is, de ez valahogy nem boldogít. A képeken a távozó szereplők.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése