2010. június 12.

Sűrítve, nem keverve

0 hozzászólás
Próbálkozom én itt a legkülönfélébb címekkel, de mindig ugyanaz a lényeg, az olyan hírek következnek most, amik vagy pletyka szinten vannak még, vagy nem áldoznék rájuk egy külön posztot, viszont közlés szinten mindenképp megéri irni róluk, mert érdekes dolgok történtek, ezen a héten is.

  • Megjelent a legújabb Rossz Pc Játékok rész. freddyD picit késve, de végigszenvedte az általa vélt, eddigi legrosszabb játékot, plussz annyi, hogy egy rész nem is elég a kifejtéshez, érkezik a következő rész, még a mai nap folyamán. Érdemes csekkolni, megtekintés itt.
  • Megírtam nemrég, hogy Guillermo del Toro elhagyta a Hobbit rendezői székét. Úgy néz ki, tüstént kezd is egy új projektbe, ami a Van Helsing 2 lesz. A rendező/író zseniben eddig sem kellett csalódnunk, a hírek szerint ismét horror fantasy műfajban fogja alkotni a második részt, egyenlőre ennyit lehet tudni
  • Most már hivatalos, hogy Vincenzo Natali a Kocka és a Splice atyja rendezi a Neurománc filmet. Ráadásul az egész film kanadai produkció lesz. A könyvről itt írtam, ha valaki lemaradt volna. Science fiction alapmű, a cyberpunkot, mint műfajt és a Mátrixot köszönhetjük az alkotásnak, többek között.
  • A héten látott napvilágot az a híresztelés is miszerint a következő Die Hard címe Die Hard 24/7 lesz és Bruce Willis mellett, Kiefer Sutherlandet is szerződtetik a filmre. Ezt megcáfolni látszik az a tény, hogy Jacki boy éppen Európában munkálkodik a 24 film előkészületeinél, azonban az sem elképzelhetetlen, hogy utána összeállna Willissel. És akkor még nem is mondtam, hogy lesz Expandables 2. :)
  • Készül a Bourne 4 is azzal ellentétben, hogy nem akarták folytatni a 21. század egyik legjobb akciófilmsorozatát. Matt Damonnal a föszerepben természetesen, még csak a szkriptet írják ezért, nincs még bővebb infó. Egyelőre csak annyit, hogy a 4. rész Bourne:Legacy névre fog hallgatni
  • Rebootolják a Fantasztikus Négyest is, ahogyan a Pókembert meg úgy általában véve mindent, ami kicsit is sikeres volt.
  • Légből kapott hír terjengett egy ideig a neten, miszerint az Indiana Jones 5 a Bermuda háromszögben játszódna és sokkal inkább Shia LaBouf-ra koncentrálnának. A film producere ezt látva, twitterén azonnal cáfolta, mivel a forgatás jövőre még nem kezdődik el, illetve ők is még csak ötletelnek, nem tudják mi lesz. A LeBouf-os pletykára George Lucas csak annyit válaszolt, hogy egy Indiana Jones film főhőse csakis Harrison Ford lehet.
  • Alice Csodaországban-on felbuzdulva, feldolgozzák egyébb nagysikerű meséket is, mint az Óz a Csodák csodája, a Hamupipőke a Csipkerózsika és mostanában hallani arról, hogy a Hófehérkével is ezt tervezik. Persze ezek mind feldolgozások lesznek, szóval nem feltétlen gyerekeknek fognak szólni a filmek.
  • Frank Miller éppen a 300 képregény előzményén munkálkodik és ahogyan elkészül vele Zack Synder már filmre is viszi, állítja a Los Angeles Times.
  • Sokunk nagy kedvence volt a Holló című film és sokan nem is tudják, hogy képregényen alapszik. A remake-elésből ő sem maradhat ki, már ebben az évben kezdődnek a forgatások, egyenlőre csak ennyit tudni.
  • Volt egy kis botrány Megan Fox körül, ami miatt tisztázatlan körülmények között távozott a Transformers 3.részéből. A helyére kerestek ezidáig valakit, végül rátaláltak a megfelelő helyettesre, aki  a Victoria's Secret egyik modellje Rosie Huntigton-Whiteley lett. Videóban gratuláltak neki a cégtől. Videóért katt ide.
  • Utoljára, de nem utolsósorban Micheal Bay felügyelete alatt készülhet a Tini Nindzsa Teknőcök mozifilm. Hell yeah.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése