2010. június 6.

Wipeout

0 hozzászólás
Nincs szebb dolog a világon, mint a káröröm nem?
Főleg, ha ez olyan szintű, hogy sírva röhögsz rajta, vagy a földet csapkodod vigadalmadban.
Tessék elképzelni ilyen műsor létezik és az internet csodájának hála, elérhető Sam bácsi videótárából.
Röhejesebbnél röhejesebb, pályákat állítanak össze, amin 24 versenyző mérheti össze a tudását, ki tudja teljesíteni gyorsabban az akadályokat.
Persze az egész nem erről szól, hanem hogy mekkorákat esnek és mekkorákat lehet röhögni rajtuk, ahogy szerencsétlenebbnél szerencsétlenebb fériak és nők próbálkoznak meg ezzel és valahogy sohasem jön össze nekik.
Természetesen a pályák biztonságosak, valami plasztikból készülhettek, szóval csonttörésre ne tessék számítani, de durva jelenetek akadhatnak.

Ladys and Gentlemens, The BIG BALLS:


Valami sohasem változik, ilyen a Big Balls, ami örök kuriózum maradt a műsor életében.
Tipikusan nyári kikapcsolódás maga a show és ajánlatos társaságban nézni, mert úgy minden viccesebb.
A sorozat eddig 2 évadot ért meg a 3.a héten vette kezdetét. Persze mindenki önkéntes (ezt majdnem kifelejtettem), hiszen aki a 24-ből megnyeri a versenyt 50.000 $ üti a markát. Ez elég motiváció lehet azoknak, akik amúgy nem szívesen mennének el leégetni magukat.
Emelett sok exchibionista is megmutatkozik, akik szántszándékkal rátesznek még erre.
Külön ki lehet emelni a két John-t, akik a műsorvezetők és nagyon hülyék, illetve társukat Jill Wagner-t aki minden pálya előtt rövid interjúkat készít a versenyzőkkel.
Akinek rémlik valami hasonló ne ijedjen meg, nem a Mátrix változott meg, a Viasat 3 műsorán is el lehetett kapni pár részt vasárnaponként, persze borzalmas szinkronnal.
Akinek hirtelen támadt nevetési kényszere van, azonnal kezdje el nézni, ígérem nem fog ép rekeszizommal felállni egy rész után.
Hivatalos weboldal és klippek erre.
Videó az első évadból a tovább után.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése